09
augustus
2010
|
00:00
Europe/Amsterdam

Koning & Hartman verlengt huurovereenkomst in A'dam

Koning & Hartman, leverancier van producten en diensten voor met name industriële, telecom-, kabel- en energie-infrastructuren, heeft haar huurovereenkomst voor kantoorruimte in gebouw Haarlerbergpark in Amsterdam Zuidoost verlengd. De langjarige verlenging - die werd afgesloten met Cisco Systems International B.V. - heeft betrekking op circa 2.100 m² kantoorruimte in River Building aan de Haarlerbergweg 21-23 alsmede 40 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage.

CB Richard Ellis trad in deze op als adviseur van Koning & Hartman. Jones Lang LaSalle was betrokken als adviseur van Cisco Systems International B.V.

Kantorencomplex Haarlerbergpark omvat in totaal circa 47.500 m² kantoorruimte. Deze grootschalige ontwikkeling ligt ten noorden van de A9 en dichtbij het toekomstige traject van de hogesnelheidslijn (Amsterdam – Utrecht – Duitsland) en NS-station Amsterdam Bijlmer ArenA.
In de directe omgeving zijn vele financiële en zakelijke dienstverleners gevestigd evenals ICT- gerelateerde bedrijven.

Met 550 medewerkers werkt Koning & Hartman vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam en vestigingen in Delft, Veenendaal en Vilvoorde (België) aan technologische oplossingen om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Cisco is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen.