Utrecht,
05
september
2019
|
13:50
Europe/Amsterdam

Koninklijke Kentalis huurt aan Van Vollenhovenlaan Utrecht

Koninklijke Kentalis gaat 3.200 m² kantoorruimte huren aan de Van Vollenhovenlaan 659-661 in Utrecht. Daartoe heeft Kentalis een langjarig contract afgesloten met de verhuurder, een particuliere belegger.

Kentalis is een landelijke organisatie voor mensen die slechthorend, doof of doofblind zijn of een taalontwikkelingsstoornis of communicatief meervoudige beperking hebben. Zij kunnen bij Kentalis terecht voor onderzoek, diagnostiek, onderwijs en zorg.

Het nieuwe kantoor aan de Van Vollenhovenlaan 659-661 is een centraal gelegen kantoorgebouw in Utrecht, in Kanaleneiland. Het ligt vlak naast winkelcentrum Nova en de tramhalte naar Utrecht CS is voor de deur waarmee het Centraal Station binnen tien minuten te bereiken is. Ook met de auto is het kantoor goed bereikbaar, met directe aansluitingen op de A2 en A12 zijn Amsterdam, Schiphol, Rotterdam, Den Haag en Den Bosch snel te bereiken.

CBRE Utrecht adviseerde de verhuurder. Huurder Kentalis werd geadviseerd door Waltmann Bedrijfshuisvesting.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.