Amsterdam,
27
november
2015
|
10:23
Europe/Amsterdam

Kuehne + Nagel verlengt huur kantoorruimte in Rotterdam

Kuehne + Nagel en de Gemeente Rotterdam hebben onlangs de huurovereenkomst voor kantoorruimte op de begane grond en eerste verdieping van Lloydstraat 35 langjarig verlengd. Het gehuurde omvat circa 4.694 m2 kantoorruimte en 104 bijbehorende parkeerplaatsen. Op deze locatie is het Nederlandse hoofdkantoor van Kuehne+Nagel gevestigd.

De Lloydstraat 35 ligt in het Lloydkwartier waar onder andere RTV Rijnmond en STC Group gehuisvest zijn.

Kuehne+Nagel is een wereldwijd opererende logistieke dienstverlener met een jaarlijkse omzet van meer dan 17 miljard euro en is beursgenoteerd op de SIX Swiss Exchange.

CBRE adviseerde Kuehne + Nagel tijdens het huisvestingstraject. De gemeente Rotterdam werd geadviseerd door Molenaar Bedrijfshuisvesting.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.