30
mei
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Lange Houtstraat 5-7 in den Haag verkocht

RE Netherlands Office B.V. heeft een kantoorgebouw aan de Lange Houtstraat 5-7 in Den Haag verkocht aan HPH Vastgoed Beheer B.V.

Het object omvat circa 4.550 m² kantoorruimte verdeeld over de begane grond en 4 bovengelegen verdiepingen en beschikt over 35 parkeerplaatsen in de ondergelegen garage.

Tot op heden werd het multifunctionele gebouw gedeeltelijk gebruikt als Campus Den Haag, in 1999 opgericht als een nevenvestiging van de Universiteit Leiden.

HPH Vastgoedbeheer heeft het object gekocht voor haar CV Haeghuys, die een langjarige huurovereenkomst heeft getekend met The Vincent Hotel Group (TVHG). TVHG gaat het gebouw een nieuwe bestemming geven en exploiteren als een Holiday Inn Express hotel. De opening wordt verwacht aan het einde van dit jaar en zal het 4e hotel zijn dat TVHG in korte tijd opent. Andere hotels worden dit jaar geopend in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.
Lange Houtstraat 5-7 ligt in het centrum van Den Haag, naast Het Plein en in de directe omgeving van het Binnenhof en is omringd door diverse horeca- en winkelfaciliteiten.

CBRE heeft RE Netherlands Office geadviseerd bij de verkoop. Colliers International adviseerde HPH Vastgoed Beheer BV bij de aankoop van het gebouw en trad op namens The Vincent Hotel Group bij de totstandkoming van een langjarige huurovereenkomst met de nieuwe eigenaar.