07
augustus
2009
|
00:00
Europe/Amsterdam

Lars Kolfschoten Senior Financial Manager bij CB Richard Ellis

Lars Kolfschoten is per 1 augustus bij CB Richard Ellis Property Management in dienst getreden als Senior Financial Manager.

Hij zal zich onder meer richten op het verder uitbreiden van de financiële dienstverlening alsmede het doorontwikkelen van de interne financiële organisatie, passend bij de doelstellingen van CB Richard Ellis. Hieronder kunnen ook kennisontwikkeling en vernieuwing van het financiële product geschaard worden.

Van 2001 tot 2008 was Lars werkzaam als Manager Accounting & Reporting bij Kantoren Fonds Nederland (KFN). Hier was hij eindverantwoordelijk voor de administratie en rapportages van KFN, eigenaar van een portefeuille van 80 gebouwen met een totale waarde van € 1,5 miljard. Na de overname van KFN door ING Real Estate ging hij in 2008 verder als Chief Financial Officer (CFO) van het nieuw opgerichte ING European Healthcare Property Fund, een initiatief dat in 2009 ten einde liep.

De service line Property Management van CB Richard Ellis houdt zich reeds lange tijd bezig met allround managementactiviteiten op het commerciële -, technische – en financiële vlak met als doel het maximaliseren van de waarde van de onderliggende kantoren, bedrijfsobjecten en winkelcentra. In Nederland heeft CB Richard Ellis op dit moment ruim 2.300.000 m² commercieel vastgoed onder management. Property Management is één van de diverse service lines uit het full service dienstenpakket dat CB Richard Ellis biedt.