Amsterdam,
04
januari
2018
|
13:29
Europe/Amsterdam

Laudicom Properties verwerft kantoor in De Meern

Kantoorgebouw in de Meern

Laudicom Properties heeft een kantoorgebouw aangekocht met een vloeroppervlakte van 2600 m² in De Meern. Het gebouw is gelegen aan de Rijnzathe 4. De verkoper is een particuliere belegger.

Het kantoorgebouw (bouwjaar 1987) bestaat uit vier verdiepingen en is gelegen naast de in- en uitrit van kantorenpark Oudenrijn. Het object is direct zichtbaar vanaf de doorgaande weg N198 en de rijksweg A12. Het gebouw is zowel per auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Zo is er een regelmatige busverbinding (bus lijn 128 en bus lijn 180) van en naar Utrecht Centraal Station.

​CBRE trad bij deze transactie op namens de koper.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.