Amsterdam,
28
juli
2017
|
11:56
Europe/Amsterdam

Le Creuset vestigt zich aan Kerkstraat in Den Bosch

Le Creuset - sinds 1925 expert in het vervaardigen van braad -en stoofpannen in gietijzer - heeft per 1 juli 2017 een nieuwe winkel geopend in Den Bosch. Met een particuliere belegger is een langjarige huurovereenkomst gesloten voor een winkel van circa 65 m² op de begane grond van de Kerkstraat 14.

De Kerkstraat heeft haar naam te danken aan het Kerkplein (de Annaplaats) waar lang een katholieke kerk heeft gestaan, de Annakapel. De straat wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van een groot aantal (mode)winkels in het hogere segment.

Le Creuset werd tijdens deze transactie bijgestaan door City Real Estate. CBRE adviseerde vertrekkend huurder Smaak Amsterdam.
 

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.