Amsterdam,
18
juli
2022
|
13:49
Europe/Amsterdam

Leeuwendaal huurt kantoorruimte ‘W1’

Organisatieadviesbureau Leeuwendaal heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van een kantoorruimte op de eerste verdieping van het volledig gerenoveerde multi-tenant gebouw ‘W1’ aan de Winthontlaan 1 in Utrecht. De huisvesting kenmerkt zich door het innovatieve en duurzame karakter dat goed aansluit bij de dienstverlening van Leeuwendaal.

Gebouw ‘W1’ is gelegen in de nieuwe stadswijk Merwede en bestaat uit 35.000 m2 vloeroppervlak verdeeld over 15 verdiepingen. De kantoorruimtes zijn zowel geschikt voor een traditioneel als eigentijds kantoorconcept en het gebouw biedt een breed scala aan voorzieningen zoals een moderne ontmoetingsplaats op de begane grond, receptie met koffiebar, lunch-restaurant, gemeenschappelijke meeting rooms en groot auditorium. Met dit concept richt ‘W1’ zich op de groeiende behoefte aan full service en flexibele huisvestingsconcepten in de kantorenmarkt.

CBRE B.V. begeleidde de transactie namens Propertize B.V., in collegiale samenwerking met Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting. Leeuwendaal Advies B.V werd geadviseerd door NEO Property Solutions B.V.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.