Amsterdam,
25
september
2018
|
12:00
Europe/Amsterdam

Lievense huurt 2.100 m² van ARC Real Estate Partners in Republic Offices

Lievense is een internationaal opererend advies- en ingenieursbureau op het gebied van bouw, infra, water en milieu. Met 350 medewerkers, 10 locaties in Nederland en 3 in het buitenland behoort Lievense tot een van de grotere advies- en ingenieursbureaus in Nederland. Lievense is een langjarige overeenkomst aangegaan voor de huur van ca. 2.100 m² kantoorruimte in Republic Offices in Nieuwegein.

Het kantoorgebouw Republic Offices is gelegen aan de Ringwade 41 in Nieuwegein. De huurovereenkomst heeft betrekking op de huur van ca. 400 m² op de vierde verdieping, en ca. 800 m² op de vijfde alsook op zesde verdieping. Bij de overeenkomst horen tevens 41 parkeerplaatsen in de bijbehorende parkeergarage.

Kantorencomplex ‘Republic Offices’ ligt direct aan de Vaartsche Rijn en heeft een gunstige ligging ten opzichte van de oprit naar de A12 en de nabij gelegen tramverbinding met Utrecht Centraal Station. Het totale complex betreft circa 46.000 m² en bestaat uit 7 gebouwen. Momenteel wordt er een campus gerealiseerd met verschillende gemeenschappelijke faciliteiten voor haar huurders zoals een bemande receptie, bedrijfsrestaurant en een sociaal hart waar huurders kunnen werken en ontspannen. Meer informatie is te vinden op: https://republicoffices.nl.

CBRE adviseerde ARC Real Estate Partners, in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield en JLL. ARC Real Estate Partners is een onafhankelijke proactieve asset manager met momenteel ca. 500 MIO commercieel vastgoed onder beheer voor verschillende (internationale) investeerders.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.