Amsterdam,
05
januari
2023
|
11:46
Europe/Amsterdam

Lifestyle merk Moooi opent store Utrechtsestraat

Nog voor de feestdagen opende Moooi, een sprankelend en innovatief interieurmerk, een eigen store in Amsterdam. De nieuwe winkel in de Utrechtsestraat 145-147 heeft een totale oppervlakte van 500 vierkante meter. De winkelruimte is verdeeld over twee verdiepingen.

Het pand is onlangs volledig verbouwd en alle vier de verdiepingen zijn in gebruik genomen, de begane grond en 1e verdieping als brand store voor consumenten, de tweede en derde verdieping voor zakelijke klanten en projecten. Ook de pui is weer in oude glorie hersteld.

Het nationale en internationale designerplatform, waar onder andere Marcel Wanders onder valt, is ook te vinden bij andere retailers. De nieuwe winkel in de Utrechtsestraat geeft interieur liefhebbers een unieke winkelervaring, bezoekers worden geïnspireerd en kan er kennis gemaakt kan worden met de historie en creativiteit van het merk.

De Utrechtsestraat wordt gekarakteriseerd door een hoogwaardig aanbod van speciaalzaken en horeca. Met de komst van Moooi is er in de straat een goed aanbod van hoogwaardig interieur en verlichting naast de bestaande zaken als Bolia, Mobilia en tal van lifestyle winkels.

Colliers adviseert Moooi exclusief bij de huur van de nieuwe locaties. Verhuurder Romeyn Invest werd in deze transactie bijgestaan door CBRE.

Boilerplate

Over CBRE 
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2021). De organisatie heeft meer dan 105.000 medewerkers en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.

Gerelateerd nieuws

20
december
2022
| 17:40 Europe/Amsterdam
Deka Immobilien Investment GmbH heeft namens twee van haar fondsen, Deka-ImmobilienEuropa en WestInvest InterSelect, het iconische campusgebouw van Booking.com op het Amsterdamse Oosterdokseiland verworven via een sale-and-leaseback constructie. De
14
december
2022
| 08:44 Europe/Amsterdam
Amerikaanse denimkledingmerken Lee en Wrangler, beide onderdeel van Kontoor Brands, hebben gezamenlijk een langjarige huurovereenkomst gesloten met Aachner Grundvermögen Kapitalverwaltungs GmbH voor de huur van 190 m² winkelruimte op de begane grond
22
november
2022
| 09:00 Europe/Amsterdam
Being en COD hebben een huurovereenkomst met Team V Architectuur gesloten voor het multi-tenant kantorencomplex Max & Moore aan de Asterweg 15 in Amsterdam-Noord. Het Amsterdamse architectenbureau huurt circa 1.300 m² op de begane grond en eerste
15
november
2022
| 14:56 Europe/Amsterdam
Franchise keten 30ML Coffee Roasters heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor circa 250 m² winkelruimte in Alexandrium Megastores Rotterdam. 30ML biedt bezoekers een kop koffie, sapje, ontbijt of lunch. Het is de derde vestiging van de