Amsterdam,
05
januari
2023
|
11:46
Europe/Amsterdam

Lifestyle merk Moooi opent store Utrechtsestraat

Nog voor de feestdagen opende Moooi, een sprankelend en innovatief interieurmerk, een eigen store in Amsterdam. De nieuwe winkel in de Utrechtsestraat 145-147 heeft een totale oppervlakte van 500 vierkante meter. De winkelruimte is verdeeld over twee verdiepingen.

Het pand is onlangs volledig verbouwd en alle vier de verdiepingen zijn in gebruik genomen, de begane grond en 1e verdieping als brand store voor consumenten, de tweede en derde verdieping voor zakelijke klanten en projecten. Ook de pui is weer in oude glorie hersteld.

Het nationale en internationale designerplatform, waar onder andere Marcel Wanders onder valt, is ook te vinden bij andere retailers. De nieuwe winkel in de Utrechtsestraat geeft interieur liefhebbers een unieke winkelervaring, bezoekers worden geïnspireerd en kan er kennis gemaakt kan worden met de historie en creativiteit van het merk.

De Utrechtsestraat wordt gekarakteriseerd door een hoogwaardig aanbod van speciaalzaken en horeca. Met de komst van Moooi is er in de straat een goed aanbod van hoogwaardig interieur en verlichting naast de bestaande zaken als Bolia, Mobilia en tal van lifestyle winkels.

Colliers adviseert Moooi exclusief bij de huur van de nieuwe locaties. Verhuurder Romeyn Invest werd in deze transactie bijgestaan door CBRE.

Boilerplate

Over CBRE 
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2021). De organisatie heeft meer dan 105.000 medewerkers en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.

Gerelateerd nieuws

23
november
2023
| 16:13 Europe/Amsterdam
Outdoorketen Bever heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 2.125 m² winkelruimte in winkeldistrict Alexandrium Megastores aan de Watermanweg 311 in Rotterdam.Bever huurt de begane grond en eerste verdieping van het
10
oktober
2023
| 15:53 Europe/Amsterdam
Wereldwijde producent van verpakkingsmaterialen Eviosys Aerosols Packaging Netherlands B.V. heeft haar bedrijfsgebouw aan de Anodeweg 3-5 te Hoorn verkocht aan een particuliere belegger.Het bedrijfsgebouw werd gebruikt voor de productie van
14
september
2023
| 09:00 Europe/Amsterdam
Bryant Park Maxima, een fonds gelieerd aan het in New York gevestigde Marathon Asset Management LP (‘Marathon’) heeft het kantoorgebouw aan de Beechavenue 1-19 te Schiphol-Rijk verkocht aan een particuliere investeerder.Het multi-tenant
07
september
2023
| 12:46 Europe/Amsterdam
Being en COD hebben een huurovereenkomst met Kryha B.V. gesloten voor het multi-tenant kantorencomplex Max & Moore aan de Asterweg 15 in Amsterdam-Noord. Het software bedrijf Kryha B.V. huurt circa 627 m² op de eerste verdieping van het gebouw