Amsterdam,
05
januari
2023
|
11:46
Europe/Amsterdam

Lifestyle merk Moooi opent store Utrechtsestraat

Nog voor de feestdagen opende Moooi, een sprankelend en innovatief interieurmerk, een eigen store in Amsterdam. De nieuwe winkel in de Utrechtsestraat 145-147 heeft een totale oppervlakte van 500 vierkante meter. De winkelruimte is verdeeld over twee verdiepingen.

Het pand is onlangs volledig verbouwd en alle vier de verdiepingen zijn in gebruik genomen, de begane grond en 1e verdieping als brand store voor consumenten, de tweede en derde verdieping voor zakelijke klanten en projecten. Ook de pui is weer in oude glorie hersteld.

Het nationale en internationale designerplatform, waar onder andere Marcel Wanders onder valt, is ook te vinden bij andere retailers. De nieuwe winkel in de Utrechtsestraat geeft interieur liefhebbers een unieke winkelervaring, bezoekers worden geïnspireerd en kan er kennis gemaakt kan worden met de historie en creativiteit van het merk.

De Utrechtsestraat wordt gekarakteriseerd door een hoogwaardig aanbod van speciaalzaken en horeca. Met de komst van Moooi is er in de straat een goed aanbod van hoogwaardig interieur en verlichting naast de bestaande zaken als Bolia, Mobilia en tal van lifestyle winkels.

Colliers adviseert Moooi exclusief bij de huur van de nieuwe locaties. Verhuurder Romeyn Invest werd in deze transactie bijgestaan door CBRE.

Boilerplate

Over CBRE 
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2021). De organisatie heeft meer dan 105.000 medewerkers en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.

Gerelateerd nieuws

09
mei
2023
| 09:00 Europe/Amsterdam
Vooruitstrevend sportkledingmerk Lululemon opent een flagship store aan de Leidsestraat 34 in Amsterdam. Het merk huurt circa 670 vierkante meter, waarvan 500 vierkante meter winkelruimte verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. Lululemon
04
mei
2023
| 14:59 Europe/Amsterdam
Het Britse outdoormerk Regatta Great Outdoors heeft een nieuwe brandstore in Nederland geopend. De formule sloot onlangs een langjarige huurovereenkomst voor de huur van circa 377 m² winkelruimte aan de Ridderstraat 23 in het centrum van
01
mei
2023
| 09:00 Europe/Amsterdam
Speelgoedketen Intertoys heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met CBRE Investment Management (CBRE IM) voor de huur van circa 1.000 m² winkelruimte in winkeldistrict Alexandrium Megastores aan de Watermanweg 317 in Rotterdam. Intertoys
04
april
2023
| 09:00 Europe/Amsterdam
Designermerk Ralph Lauren is terug op de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Het hoogwaardige kledingmerk heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met RJB Group voor de huur van ca. 240 m² winkelruimte aan de P.C. Hooftstraat 104 in