Rotterdam,
23
maart
2022
|
09:13
Europe/Amsterdam

LKQ Fource huurt 4.000m² in Eurogate III

LKQ Fource huurt bijna 4.000m² in Eurogate III in Rotterdam Alexander met daarbij 97 parkeerplaatsen. Het gebouw is recent grootschalig gerenoveerd en is met deze transactie nagenoeg volledig verhuurd.

LKQ Fource, leverancier van automotive onderderdelen en gereedschappen, verruilt Schiedam voor Rotterdam en neemt intrek in de moderne en hoogwaardige kantoorruimte van Eurogate III, dat na de verhuizing van de vorige huurder volledig is gerenoveerd en afgestemd op de toekomst. Op de begane grond wordt een Food Plaza ingericht met een volledig zelfvoorzienend restaurant, een luxe koffie corner met Grab & Go en een gastvrij ontvangstconcept. Eurogate III is gelegen aan de Watermanweg 30-42 in Rotterdam, op loopafstand van Rotterdam Alexander. LKQ Fource huurt 3,994,57 m² kantoorruimte en 97 parkeerplekken. Met deze langjarige verhuurtransactie is de bezetting Eurogate III opgelopen tot en met 95%.

CBRE adviseerde in collegiale samenwerking met De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. de eigenaar, een institutionele belegger, in deze transactie. Rubens Capital Partners is de asset manager voor de Nederlandse portefeuille van de institutionele belegger. Huurder LKQ Fource werd bijgestaan door Solved. Nederland B.V..

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.