Zwolle,
07
juli
2020
|
13:51
Europe/Amsterdam

Logicx Mobiliteit opent nieuw hoofdkantoor van 1.400 m² in HNK Apeldoorn

HNK Vastgoed B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Logicx Mobiliteit voor HNK Apeldoorn aan de Boogschutterstraat 1-43 in Apeldoorn. Logicx heeft op de tweede verdieping een kantoorruimte van circa 1.400 m² in gebruik genomen. Daarnaast huurt het bedrijf 44 vaste parkeerplaatsen en 6 parkeerplaatsen op flexibele basis.

HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor en is onderdeel van kantorenbelegger NSI. Met dit concept speelt NSI in op de groeiende behoefte aan flexibele full service huisvestingsconcepten. Met veertien locaties is het de ultieme (net)werklocatie voor flexwerkers, starters, gevestigde bedrijven en multinationals. Het concept sluit goed aan bij de wens van bedrijven om efficiënt te huren, werken en vergaderen.

Logicx is onderdeel van ANWB en levert vervangend vervoer, berging en transport bij pech en ongevallen in binnen- en buitenland. Dit doen zij zeven dagen in de week, 24 uur per dag door middel van een landelijk dekkend netwerk van ruim 20 Logicx locaties in heel Nederland.

De organisatie heeft voor HNK gekozen vanwege het ‘shared services’ concept en de flexibiliteit die het concept daarmee biedt. Het Sociaal Hart en de flexibele vergaderruimtes past bij de manier waarop Logicx wil werken. Door de landelijke dekking kunnen de medewerkers op alle veertien HNK locaties terecht.

Robert Sparreboom: "We zijn blij met de komst van Logicx naar HNK Apeldoorn. Het HNK concept geeft de medewerkers van deze landelijk opererende organisatie de ruimte om op elke HNK vestiging productief en efficiënt te kunnen werken, terwijl HNK Apeldoorn de thuisbasis blijft."

In HNK Apeldoorn is op dit moment nog tot circa 2.800 m² aangesloten kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur.

CBRE Nederland adviseerde vanuit haar kantoor in Zwolle HNK bij deze transactie. Logicx werd begeleid door BCL Real Estate.