Amsterdam,
10
november
2016
|
13:04
Europe/Amsterdam

L’Oréal introduceert nieuwe formule in Kalverstraat

L’Oréal introduceert op donderdag 10 november officieel haar nieuwe formule NYX Cosmetics in Nederland. In de eerste winkel van NYX Cosmetics in Nederland kunnen beauty liefhebbers en make-upartiesten terecht voor professionele make-up- en beautyproducten van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Het merk dankt haar naam aan de Griekse godin die symbool stond voor schoonheid en kracht. Inmiddels is NYX Professional Makeup verkrijgbaar bij verschillende retailers in 70 landen en via de webshop.

Hiervoor heeft het Franse cosmeticamerk per 1 september een langjarig huurcontract afgesloten voor circa 85 m² winkelruimte aan de Kalverstraat 12 in Amsterdam. Secundaire ruimte boven de winkel maakt ook onderdeel uit van het contract. De verhuurder is Vischjager, een particuliere belegger. Na het tekenen van het huurcontract is CBRE aan de slag gegaan met de ‘design & build’ opdracht. Voor L’Oréal is een op maat gemaakte winkelinrichting ontworpen. Verder heeft de vastgoedadviseur zorggedragen voor het bouwmanagement. Boksman Bouwbedrijf was de betrokken aannemer tijdens dit traject.

CBRE treedt exclusief op namens NYX Cosmetics en zoekt voor hen nog winkelruimten diverse steden in Nederland. De verhuurder werd geadviseerd door KroesePaternotte. Recent opende de nieuwe formule van L’Oréal ook een winkel in Gent, België, waarbij CBRE eveneens betrokken was als adviseur.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.