Amsterdam,
02
mei
2017
|
15:11
Europe/Amsterdam

L’Oréal opent 2e vestiging NYX Professional Makeup in Rotterdam

L’Oréal opent een tweede winkel in Rotterdam voor haar nieuwste formule NYX Professional Makeup. Beauty liefhebbers en make-upartiesten voor professionele make-up- en beautyproducten kunnen nu ook terecht aan de Lijnbaan 85.

Hiervoor heeft het Franse cosmeticamerk per 7 april jl. een langjarig huurcontract afgesloten met een institutionele belegger. De overeenkomst heeft betrekking op circa 132 m² winkelruimte op de begane grond, 130 m² in het souterrain en 13 m² op de entresol.
Het merk dankt haar naam aan de Griekse godin die symbool stond voor schoonheid en kracht. Inmiddels is NYX Professional Makeup verkrijgbaar bij verschillende retailers in 70 landen en via de webshop.

De verhuurder werd tijdens deze transactie bijgestaan door Jacobs van der Meij Real Estate. CBRE treedt exclusief op namens NYX Professional Makeup.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.