Amsterdam,
28
oktober
2016
|
11:48
Europe/Amsterdam

Lucardi opent nieuwe vestigingen in Utrecht en Zwolle

Lucardi heeft twee nieuwe huurcontracten afgesloten voor winkelruimte in Utrecht en Zwolle. Per 1 oktober a.s. huurt de juwelier circa 90 m² winkelruimte aan de Diezerstraat 61, de belangrijkste winkelstraat in Zwolle. Secundaire ruimte op de 1e verdieping maakt ook deel uit van het langjarige contract. De verhuurder is een particuliere partij die werd vertegenwoordigd door Muller Bedrijfs Onroerend Goed. 

In Utrecht vestigt de retailketen op het gebied van horloges, sieraden en bijoux zich per 1 oktober aan de Bakkerstraat 6-8. Met verhuurder Syntrus Achmea Real Estate & Finance werd een langjarig huurcontract afgesloten voor circa 70 m² op de begane grond en secundaire ruimte op de bovenliggende verdiepingen. Cushman & Wakefield adviseerde Syntrus Achmea Real Estate & Finance.

CBRE trad bij beide transacties op als adviseur van Lucardi. Daarnaast zoekt CBRE namens Lucardi exclusief in de steden Maastricht, Groningen en Tilburg.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.