Amsterdam,
05
april
2022
|
15:02
Europe/Amsterdam

LUMICKS huurt kantoor- en labruimte op de IQuarters Campus in Amsterdam Zuidoost

LUMICKS B.V. heeft een langjarige overeenkomst afgesloten met Trinity Vastgoed voor de aanhuur van 7.400 m² kantoor- en laboratoriumruimte in op de door DutchRE ontwikkelde en inmiddels 72.000 m² omvattende  life sciences en health-tech campus aan de zuidzijde van het Amstel III-kantorendistrict tegenover de AMC locatie van het UMC.

Het Amsterdamse life science bedrijf betrekt het gebouw Marie wat vorig jaar naar de laatste maatstaven op het gebied van duurzaamheid en gezondheid is gerenoveerd.

Hugo van Woerden, Directeur DutchRE: “Wij zijn zeer verheugd met de komst van LUMICKS naar de IQuarters campus. LUMICKS benadrukt het succes van de transformatie van het zuidelijk deel van het Amstel III gebied naar het Amsterdam Life Science District en past daarnaast perfect binnen het ‘DNA’ van de bedrijven op onze campus.”

LUMICKS is een toonaangevende leverancier van Dynamic Single-Molecule en Cell Avidity-analyse-instrumenten. LUMICKS heeft mede voor deze nieuwe locatie gekozen vanwege uitbreidingsmogelijkheden in de toekomst. DutchRE en de Gemeente tekenden vorige maand een overeenkomst ter zake de ontwikkeling van een 20.000 m² extra kantoorruimte en 366 woningen. Na een korte periode van verbouwen, opent LUMICKS B.V. deze week officieel haar deuren op de Paalbergweg 3.

Trinity Vastgoed en DutchRE werden geadviseerd door CBRE bij de transactie, in collegiale samenwerking met Colliers. Huurder LUMICKS B.V werd geadviseerd door Rockstone.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.