Amsterdam,
06
maart
2024
|
08:10
Europe/Amsterdam

M7 verkoopt kantoorgebouw in Bergen op Zoom aan particuliere belegger

Media Contact: Irene Martini

M7 Real Estate heeft het kantoorgebouw aan de Peter Vineloolaan 50 in Bergen op Zoom verkocht aan een particuliere belegger.

Het kantoorgebouw bevindt zich op de kantorenstrip van Bergen op Zoom en biedt een ruime kantoorruimte van 2.007 m². Het gebouw beschikt over een energielabel B en 6 parkeerplekken. De uitstekende locatie zorgt voor een vlotte bereikbaarheid door de afritten van de A4 op slechts 3 minuten afstand. Bovendien is het kantoor goed verbonden met het openbaar vervoer, dankzij de nabijgelegen bushaltes op het plein. Hiermee is het treinstation in enkele minuten te bereiken.

De verkoper werd in deze transactie commercieel geadviseerd door CBRE in collegiale samenwerking met Prime Realty Partners. Loyens & Loeff trad namens verkoper op als juridisch adviseur tijdens de transactie. Koper werd juridisch bijgestaan door HVK Stevens en commercieel geadviseerd door BNP Paribas Real Estate.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.