Amsterdam,
16
oktober
2023
|
10:50
Europe/Amsterdam

M7 verkoopt kantoorgebouw in Heerenveen aan particuliere belegger

Media Contact: Irene Martini

M7 Real Estate heeft het kantoorgebouw aan de Trambaan 3 in Heerenveen verkocht aan een particuliere belegger. Het kantoorgebouw is gelegen in het stadscentrum van Heerenveen en beschikt over 4.369 m² kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen.

Het kantoorgebouw is grotendeels langjarig verhuurd aan openbaar vervoerbedrijf Arriva en deels aan  Flanderij Incasso. Er is nog circa 825 m2 beschikbaar voor verhuur in het gebouw. In de directe omgeving zijn andere gebruikers gevestigd zoals Asset Control en Zorggroep Alliade.

De verkoper werd in deze transactie geadviseerd door CBRE in samenwerking met Prime Realty Partners. Loyens & Loeff trad op als juridisch adviseur tijdens de transactie. De koper werd door Spring Real Estate geadviseerd.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.

Gerelateerd nieuws

11
april
2024
| 17:17 Europe/Amsterdam

Brits mode- en retailbedrijf Frasers Group staat op het punt om de fysieke winkelpanden en alle aandelen van sportmodeketen Twin Sport Holding over te nemen. Daarnaast is  Frasers Group ook in onderhandeling om ruim tien voormalige

09
april
2024
| 10:00 Europe/Amsterdam

Een particuliere belegger heeft het winkelobject aan de Hoofdstraat 97 / Mariastraat 2 te Apeldoorn verworven.

Het verkochte betreft 2 winkels, waarvan 1 leeg, en 4 gesplitste bovenwoningen, waarvan 3 leeg. De

09
april
2024
| 07:50 Europe/Amsterdam

Urban Interest heeft een langdurige huurovereenkomst afgesloten met Rains voor de huur van een winkelruimte van ca. 433 m² (waarvan ca. 98 m² winkelruimte op de begane grond) gelegen aan Noordeinde 48 in het centrum van Den

08
april
2024
| 13:58 Europe/Amsterdam

M7 heeft het kantoorgebouw gelegen aan de Mr. B.M. Telderstraat 13 in Arnhem verkocht aan een particuliere belegger.

Het kantoorgebouw ligt op kantorenpark ‘Gelderse Poort’, in het zuiden van Arnhem. De Mr. B.M.