Amsterdam,
01
april
2016
|
15:29
Europe/Amsterdam

Maandag huurt 1.008 m² kantoorruimte in Rotterdam

Maandag Interim Professionals B.V. en Commerz Real AG hebben onlangs een langjarige huurovereenkomst voor kantoorruimte op de negende verdieping van kantoorgebouw Blaak 31 gesloten. Het gehuurde omvat circa
1.008 m2 kantoorruimte en geeft toegang tot een ruim dakterras. Op deze locatie wordt het Rotterdamse kantoor en tevens het trainingscentrum van Maandag gevestigd. Blaak 31 ligt in het Rotterdamse Central Business District. In dit gebouw zijn tevens Loyens & Loeff en Glencore gehuisvest.

Maurits van Schaik, Senior Asset Manager Benelux, Commerz Real AG: “Wij zijn erg tevreden dat we Maandag als nieuwe huurder kunnen verwelkomen in Blaak 31. Door de komst van de Markthal en het opwaarderen van het gebied, zien we dat de aandacht voor het gebouw toeneemt. Op dit moment zijn alleen de twee bovenste verdiepingen - de 10e en 11e verdieping - nog te huur in Blaak 31.”

Commerz Real AG, een 100% dochter van Commerzbank, is een Duitse assetmanager met meer dan 40 jaar ervaring in de markt en een totaal beheerd vermogen van meer dan 31 miljard euro. Maandag Interim Professionals B.V. detacheert interim professionals in de publieke sector en heeft momenteel 13 vestigingen in Nederland.

Parc Makelaars adviseerde Maandag tijdens het huisvestingstraject. Commerz Real AG werd geadviseerd door CBRE, in collegiale samenwerking met De Mik Bedrijfshuisvesting en JLL.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.