Amsterdam,
04
april
2016
|
15:58
Europe/Amsterdam

Maarsen Groep verhuurt 1.505 m² kantoorruimte op Cuserpark

Cuserpark Vastgoed B.V. - een entiteit van Maarsen Groep - heeft circa 1.505 m² kantoorruimte en 26 parkeerplaatsen langjarig verhuurd aan XL Catlin/ XL Insurance Company SE in gebouw Nieuwe Rijn. Het gebouw bestaat uit circa 3.750 m2 kantoorruimte en is voorzien van een ondergrondse parkeergarage. Daarnaast beschikt het over twee dakterrassen. Gebouw Nieuwe Rijn maakt onderdeel uit van het complex Cuserpark.

Cuserpark ligt op een paar minuten van de Zuidas, vlakbij Schiphol en het Amsterdamse Bos. Het complex omvat in totaal vijf luxe kantoorpaviljoens in een parkachtige opzet met een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van circa 11.000 m2. Deze kantoren zijn, op twee units van elk circa 400 m² na, nagenoeg volledig verhuurd aan onder andere Ebbinge & Company, Eversheds, Nielen Schuman, IBS Capital Management B.V. en Maxxium Nederland. Elk gebouw heeft een eigen identiteit en karakter. Wat de paviljoens gemeen hebben is een luxe uitstraling, onder andere door het gebruik van duurzame materialen zoals natuursteen, glas en roestvrij staal.

De exploitatie van Het Cuserpark wordt rechtstreeks vanuit de Maarsen Groep verzorgd. De visie van Maarsen Groep is er op gericht dat zij al de door haar ontwikkelde gebouwen, zelf in exploitatie neemt. Alleen op deze manier kan zij de kwaliteit langdurig waarborgen. Maarsen Groep heeft zelf een service coördinator in dienst die 24 uur per dag bereikbaar is.

Maarsen Groep richt zich op het toevoegen van waarde aan onroerende zaken, door (her)ontwikkeling en een actieve relatie met huurders. Voor derden en voor de eigen portefeuille. Dit geldt voor kantoren, bedrijfsruimte, winkels, woningen en gebiedsontwikkelingen in heel Nederland.

Bij deze transactie is de Maarsen Groep geadviseerd door CBRE. XL Catlin / XL Insurance Company SE werd bijgestaan door Cushman & Wakefield.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.