Amsterdam,
04
oktober
2019
|
10:35
Europe/Amsterdam

MADE verhuist naar de Raadhuisstraat in Amsterdam

Designmeubelenmerk MADE heeft een nieuwe winkel geopend van 580 m² aan de Raadhuisstraat 31-37 in Amsterdam. Het bedrijf is hiervoor een langjarige huurovereenkomst aangegaan met een particuliere verhuurder. Na anderhalf jaar op het Rokin verhuist MADE nu haar flagship store.

De Raadhuisstraat ligt midden in het oude centrum van Amsterdam en heeft een mooie galerij. De straat grenst aan het Paleis op de Dam (vroeger het Raadhuis) en ligt vlakbij de bekende 9 straatjes. Het is een druk winkelgebied waar ook veel toeristen komen. Het pand waarin de nieuwe flagship store van MADE komt, werd de afgelopen drie maanden grondig verbouwd en ingericht, en is op 1 oktober feestelijk geopend.

MADE is een Engelse organisatie die designmeubelen verkoopt voor een eerlijke prijs. Dit kunnen zij doen doordat zij in direct contact staan met de ontwerpers en fabrikanten van de meubels. MADE heeft momenteel 8 showrooms verspreid over Europa in onder andere Berlijn, Hamburg, Parijs, Lyon en Londen.

De huurder MADE werd in deze transactie geadviseerd door het retailteam van CBRE.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.