Amsterdam,
01
maart
2022
|
14:40
Europe/Amsterdam

Marc Broekhuis maakt overstap naar CBRE

Per april is Marc Broekhuis aangesteld als Senior Consultant MidCap bij CBRE. Broekhuis zal zich vanuit het MidCap – Capital Markets team focussen op het adviseren van vastgoedeigenaren bij de aan- en verkoop van beleggingsobjecten in de regio Utrecht.

Met de toevoeging van Broekhuis bestaat het MidCap team uit 13 personen die zich vanuit het Capital Markets-team richten op de MidCap-markt. Hieronder verstaan we beleggingen in het middensegment van de commerciële en residentiële vastgoedmarkt tot circa €20 miljoen. Deze beleggingen worden over het algemeen gekenmerkt door een lokaal profiel en worden veelal gedaan door middelgrote professionele of particuliere beleggers, vaak ondernemers met een achtergrond in het MKB. De afgelopen jaren is deze groep beleggers steeds zichtbaarder en groter geworden.

Broekhuis is afkomstig van Cushman & Wakefield, waar hij de afgelopen zeven jaar in Utrecht en Amsterdam werkzaam is geweest. Hier heeft hij de nodige kennis en ervaring opgedaan in de verhuur, aanhuur, verkoop en aankoop van commercieel vastgoed.

Marco Clarijs, Senior Director Capital Markets bij CBRE: ''We zijn zeer verheugd met de komst van Marc. De laatste jaren zijn we vanuit ons MidCap team bij een aanzienlijk aantal beleggingstransacties betrokken geweest. Met de kennis en ervaring van Marc van de Utrechtse vastgoedmarkt zijn we in staat om onze dienstverlening in deze regio naar een nog hoger niveau te tillen.''   

Boilerplate

Over CBRE
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2021). De organisatie heeft meer dan 105.000 medewerkers en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.