Amsterdam,
26
maart
2015
|
10:55
Europe/Amsterdam

Marc van Tilburg nieuwe Director Research & Consulting bij CBRE

Marc van Tilburg

Marc van Tilburg (41) is aangetreden als Director Research & Consulting bij vastgoedadviseur CBRE, op het Nederlandse hoofdkantoor in Amsterdam. Hier zal hij leiding geven aan een vierkoppig team dat onder andere de trends en ontwikkelingen in de vastgoedmarkt onderzoekt. Het gaat hierbij om de sectoren kantoren, retail, logistiek, hotels, woningen en zorgvastgoed. Van Tilburg volgt Machiel Wolters op die per 1 april verantwoordelijk wordt voor EMEA Industrial & Logistics Research.

Marc van Tilburg is de afgelopen acht jaar in diverse functies werkzaam geweest voor Ahold. Als Senior Consultant Location Strategy was hij onder andere verantwoordelijk voor de locatiestrategie van Albert Heijn in België en de coördinatie van de meerjarenstrategie voor het winkelnetwerk van de Ahold-formules.

Voor zijn werkperiode bij Ahold was Van Tilburg werkzaam als Adviseur Ruimtelijk-Economische Ontwikkeling bij de Kamer van Koophandel Zuid-Limburg. Na zijn studie Economie aan de Universiteit Maastricht startte Van Tilburg zijn loopbaan als eigenaar van Small Business Marketing, een strategisch marketing adviesbureau met focus op het MKB.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.