Amsterdam,
30
maart
2022
|
09:07
Europe/Amsterdam

Marijn Dekker nieuwe City Leader CBRE Utrecht

Per 1 april is Marijn Dekker aangesteld als City Leader Utrecht bij CBRE. Hij wordt verantwoordelijk voor het regiokantoor Utrecht en gaat leidinggeven aan het multidisciplinaire team. Met een uitgebreide achtergrond in diverse functies in de vastgoedsector, neemt hij de nodige kennis en ervaring mee.

De afgelopen acht jaar was Dekker binnen TBI Holdings eindverantwoordelijke voor de Huisvesting van alle onderdelen van het concern en het strategisch management van de daarbij behorende portefeuille. Daarvoor heeft hij diverse leidinggevende posities vervuld bij projectontwikkelaars, zowel in Nederland als in Duitsland en heeft hij gewerkt als strategisch huisvestingsadviseur. Zijn studie Economische Geografie heeft hij doorlopen aan de Universiteit Utrecht.

Michiel de Bruin, Top City Leader bij CBRE: “We zijn enorm blij met de komst van Marijn. Door zijn ruime ervaring in verschillende vastgoedfuncties brengt hij veel relevante kennis van de markt en een uitgebreid netwerk mee. Deze versterking vormt onderdeel van onze strategie om verder te groeien in de regio Utrecht. De komende periode verwachten we het Utrechtse team nog verder uit te breiden.”

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.