Amsterdam,
19
april
2018
|
10:00
Europe/Amsterdam

Marikenstraat verwelkomt vijf nieuwe modezaken

De Marikenstraat in Nijmegen heeft het afgelopen half jaar vijf nieuwe modezaken mogen verwelkomen. Comma, S. Oliver, Moda Paris, Charlie & Goods en Samo Fashion openden hier een winkel. Deze vijf aanvullingen zorgen voor een nog gevarieerder winkelaanbod. De Marikenstraat versterkt hiermee haar fashion aanbod, naast de diverse horeca, foodspeciaalzaken en winkels gericht op persoonlijke verzorging, lifestyle en vrije tijd.

Tevens hebben diverse huurders hun huurovereenkomst verlengd, waaronder State of Art en Dedicated. Ook modemerken Claudia Sträter en OPEN32 blijven de komende jaren een vast gezicht in de Marikenstraat. Evenals The Sting, onder haar nieuwe formule Cotton Club.

De Marikenstraat bestaat uit 44 winkels die verdeeld zijn over twee winkelniveaus. De architectuur, het aanbod en de ligging in de binnenstad van Nijmegen, maken het een bijzondere winkelstraat.

CBRE is namens de verhuurders, Pensioenfonds Metaal en Techniek, Stichting Pensioenfonds van de Metalektro en EPISO 4 Leo Marikenstraat B.V. verantwoordelijk voor het shopping centre management van de Marikenstraat.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.