Amsterdam,
23
juni
2020
|
08:30
Europe/Amsterdam

Maripaan Groep B.V. koopt retailpand (HEMA) in winkelcentrum Paddepoel Groningen

Maripaan Groep B.V. heeft recent een winkelpand van 2.436 m² aangekocht aan de Dierenriemstraat 136 in Groningen. Het object, gebouwd in 1958 en gevestigd in winkelcentrum Paddepoel, werd verkocht door een consortium van beleggers geadviseerd door Crossroads Real Estate. De huidige huurder van het pand is HEMA. Het verkochte object maakte deel uit van een portefeuille van 28 HEMA objecten, o.a. in Delft, Gouda en Hilversum, die Crossroads in 2016 van IEF Capital aankocht.

Maripaan Groep B.V. werd tijdens de aanwerving bijgestaan door Kooistra Feenstra Bedrijfsmakelaars en juridisch en fiscaal geadviseerd door Trip Advocaten & Notarissen en C&B More. CBRE trad op als asset manager en verkoopadviseur. Het consortium werd juridisch bijgestaan door het internationale advocatenkantoor Allen & Overy.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.