Amsterdam,
04
september
2015
|
12:49
Europe/Amsterdam

Markus Beike in management team CBRE Hotels EMEA

Vastgoedadviseur CBRE heeft Markus Beike aangesteld als Managing Director van het snelgroeiende Hotel team in Europa, Midden-Oosten en Afrika. Zijn focus ligt in deze functie op de activiteiten van het team in Noord- en Oost-Europa.

Markus zal deel uitmaken van het Management Team van EMEA Hotels en de footprint van CBRE Hotels verder uitbreiden binnen Centraal- & Oost-Europa (inclusief Oostenrijk), Nederland, Scandinavië en Duitsland. Hij zal hierbij nauw samenwerken met de Country Heads van Nederland, Jan Steinebach, en Duitsland en CEE (Olivia Kaussen).

Markus maakt de overstap naar CBRE na meer dan tien jaar bij Christie + Co waar hij werkzaam was als Managing Director voor Duitsland, Oostenrijk en CEE. Naast zijn rol om het merk te ontwikkelen, adviseerde hij opdrachtgevers tijdens diverse toonaangevende, grensoverschrijdende transacties.

Guy Hollis, Head of Cross Border Business CBRE EMEA: “Buitenlandse beleggingen in Noord- & Oost-Europa zijn in twee jaar tijd bijna verdubbeld naar € 950 miljoen; de investering in de uitbreiding van onze adviesdiensten op regionaal niveau speelt in op het belang dat internationale opdrachtgevers hechten aan de lokale aanwezigheid van experts met marktkennis. Markus heeft een uitstekende staat van dienst opgebouwd in het creëren van uiterst succesvolle teams en we zijn dan ook erg blij dat we hem bij CBRE mogen verwelkomen."

CBRE Hotels bestaat momenteel uit meer dan 100 professionals die werkzaam zijn vanuit 12 kantoren in Europa, Midden-Oosten en Afrika. Het team werd in de afgelopen 18 maanden aanzienlijk uitgebreid door een aantal strategische benoemingen waaronder experts Robert Chess, Senior Director van UK Valuations, en Rob Seabrook, Hoofd UK Capital Markets.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.