28
oktober
2008
|
00:00
Europe/Amsterdam

Maxeda-onderdeel huurt 5.000 m² kantoorruimte in Amsterdam-West

M&S Mode heeft in de directe omgeving van de Afrikahaven in Amsterdam-West 5.000 m² kantoorruimte en 145 parkeerplaatsen aangehuurd.

Het gehuurde maakt deel uit van een ontwikkeling van 16.000 m² bedrijfsruimte en 5.600 m² kantoorruimte, gelegen op Greenport BusinessPark en ontwikkeld door Greenport Development Company, onderdeel van Lisman Inter Holding.

M&S Mode zal naar verwachting medio 2009 haar intrek nemen in het nieuwe complex. Hier zullen de afdelingen productontwikkeling, inkoop, marketing en de ondersteunende afdelingen worden gevestigd, samen met het Europese distributiecentrum. De keuze voor vestiging op Greenport BusinessPark biedt een groot aantal logistieke en strategische voordelen, zoals de nabijgelegen Afrikahaven en een grootschalig netwerk van spoor- en autoverbindingen naar onder andere luchthaven Schiphol.

Namens M&S Mode, onderdeel van Maxeda, trad CB Richard Ellis op als adviseur. De commerciële begeleiding van Greenport BusinessPark wordt verzorgd door DTZ Zadelhoff.