Amsterdam,
08
januari
2016
|
14:47
Europe/Amsterdam

Mazars huurt 4.047 m² in gebouw Eurogate II in Rotterdam

Mazars Paardekooper Hoffman N.V. en MEAG hebben onlangs een langjarige huurovereenkomst voor kantoorruimte op de begane grond, eerste en tweede verdieping van het gebouw Eurogate II aan de Watermanweg 44-88 gesloten. Het gehuurde omvat 4.047 m2 kantoorruimte en 79 parkeerplaatsen. Op deze locatie wordt het Rotterdamse kantoor en het Nederlandse hoofdkantoor van Mazars Accountants en Belastingadviseurs gevestigd. Eurogate II ligt in Rotterdam Alexander naast het Alexandrium.

Gert Don, partner Mazars Rotterdam: “Na een uitgebreide zoektocht zijn wij verheugd dat wij de geschikte nieuwe huisvesting hebben gevonden. De kantoorruimte in gebouw Eurogate II sluit goed aan bij ons beoogde kantoorconcept en is door de goede ligging ten opzichte van OV en uitvalswegen voor onze medewerkers en klanten goed bereikbaar.” Ton Tuinier, bestuursvoorzitter Mazars: ”De OV-vriendelijke locatie en de functionele eigenschappen van het pand sluiten uitstekend aan op de duurzaamheidsprincipes die Mazars hanteert bij de huisvestingskeuzes.”

MEAG staat voor hoogwaardig asset management voor Munich Re & ERGO. MEAG is aanwezig in Europa, Azië en Noord-Amerika en biedt zijn uitvoerige knowhow aan institutionele beleggers alsmede private cliënten buiten de groep. MEAG heeft momenteel assets onder management met een totale waarde van circa € 255 miljard.

Mazars is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies en consultancy en heeft 10 vestigingen in Nederland, waar 50 partners en 600 medewerkers werkzaam zijn.

CBRE adviseerde Mazars tijdens het huisvestingstraject inclusief het vaststellen van het programma van eisen en de huur van de kantoorruimte. CBRE zal ook het projectmanagement voor de nieuw te realiseren kantoorinrichting verzorgen. MEAG werd bijgestaan door JLL en De Mik Bedrijfshuisvesting. Fris Investment Care treedt namens de verhuurder op als Property Manager en Lexence Advocaten en Notarissen stond de verhuurder bij voor wat betreft de juridische aspecten.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.