18
februari
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

MEAG verhuurt circa 3.485 vm kantoorruimte aan Rabobank

MEAG en Rabobank Rijn en Veenstromen zijn een nieuw langjarig huurcontract overeengekomen voor circa 3.485 m² kantoorruimte en 120 parkeerplaatsen aan de Middellandse Zee 15 in Woerden.

Het gehuurde wordt door Rabobank Rijn en Veenstromen in gebruik genomen als nieuwe hoofdkantoor voor de zakelijke markt. Het betreffende kantoorgebouw ligt op een zichtlocatie aan de A12 op het bedrijvenpark Snel en Polanen, aan de zuidoostkant van Woerden.

MEAG staat voor best in class vermogensbeheer voor Munich Re en ERGO. MEAG is vertegenwoordigd in Europa, Azië en Noord-Amerika en biedt uitgebreide knowhow voor institutionele beleggers en particuliere klanten. MEAG beheert momenteel activa ter waarde van ongeveer € 234 miljard.

Bos & de Koning Bedrijfsmakelaars Fris IC en CBRE traden op als adviseur van verhuurder MEAG waarbij laatstgenoemde verantwoordelijk was voor de commerciële begeleiding en het opstellen van een technisch Programma van Eisen. Rabobank Rijn en Veenstromen werd begeleid door Rabo Onroerend Goed.