Amsterdam,
18
augustus
2015
|
14:17
Europe/Amsterdam

Media Markt & Decathlon in Amsterdam Zuidoost verkocht

CBRE Global Investors heeft namens het CBRE Dutch Retail Fund twee winkelobjecten verkocht aan de ArenA Boulevard in Amsterdam Zuidoost. De koper is Real I.S. AG, voor één van diens institutionele fondsen.

De objecten liggen aan de ArenA boulevard en zijn langjarig verhuurd aan Media Markt en Decathlon. Ze omvatten samen ruim 14.000 m².

Loyens & Loeff was betrokken als juridisch adviseur van de koper. CBRE trad op als adviseur van CBRE Global Investors.

 

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.