Amsterdam,
10
december
2018
|
11:45
Europe/Amsterdam

Mediakit CBRE The Core

Filosofie The Core

The Core is een 50 jaar oude voormalige garage die we duurzaam hebben laten herontwikkelen tot kantoor. Hier krijgt ondernemerschap de ruimte en komt innovatie tot leven. Want medewerkers die in een sfeer van innovatie werken en hun eigen stijl van werken kunnen invullen, zijn gelukkiger, productiever en daarmee succesvoller.

In The Core geven we antwoord op veel huidige en toekomstige trends:

  • Samenwerken wordt steeds intensiever en het liefst in een creatieve setting
  • Technologie biedt ons veel meer mogelijkheden, waardoor we overal ons werk kunnen doen
  • We willen duurzamere, gezondere en meer SMART gebouwen, waarin we elkaar in een informele setting kunnen ontmoeten

 

Innovatie en werkstijl

In The Core ontwerpen we samen met opdrachtgevers werkomgevingen die passen bij de veranderde wensen van hun medewerkers. Voor onszelf werken we toe naar een informele, op innovatie gerichte werkomgeving waarin iedere medewerker zijn eigen werkstijl kan invullen, los van functie, afdeling of specialisatie. Dit is belangrijk omdat werknemers keuzevrijheid en eigen ondernemerschap hoog waarderen.

 

4 werkstijlen, 4 zones, 4 pijlers

Binnen de muren van The Core komt dit allemaal samen. Het laat zich makkelijk uitleggen aan de hand van 4 werkstijlen, 4 zones en 4 pijlers.

4 werkstijlen: grofweg onderscheiden we Denkers, Doeners, Creatieven en Analisten

4 zones: voor ieder type creëerden wij een werkzone passend bij ieders persoonlijke flow. De Werkplaats bruist van samenwerking, het Client Lab staat voor co-creatie met klanten, de Bibliotheek staat voor focus en rust. En in het Café komt alles samen: ontmoeten, samenwerken, in een ontspannen setting met goede catering.

4 pijlers: een Gezonde werkomgeving, een voorbeeldfunctie qua Duurzaamheid, gebouwprestaties meten met SMART Tech faciliteiten en Samenwerking en Co-creatie overal ondersteund.

Meer over The Core:

 

Gebruiksvoorwaarden

Foto’s uit deze serie mogen alleen worden gebruikt met toestemming van CBRE. CBRE moet hierbij altijd vermeld worden als interieurarchitect. Daarnaast moeten de naam van de bron (CBRE) en die van de fotograaf altijd vermeld worden bij plaatsing van de foto’s. We hebben met twee verschillende fotografen gewerkt. De naam van de fotograaf vind je op de betreffende foto en is ook te vinden bij 'eigenschappen' als je een foto hebt gedownload.

    > Fotoserie The Core

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.