15
mei
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

MegaStores Den Haag wint zilveren award tijdens ICSC Solal Marketing Awards

Winkelcentrum MegaStores Den Haag is tijdens de ICSC Solal Marketing Awards in de prijzen gevallen. De winnaars werden gisteren tijdens de ICSC Marketing Conference in Londen geselecteerd uit een recordaantal van 229 inzendingen uit 24 landen.

In totaal werden er 13 gouden en 32 zilveren awards uitgereikt, naast de speciale ICSC Community Foundation Award.

Winkelcentrum MegaStores in Den Haag won met haar inzending van een nieuwe product gerelateerde website een zilveren award in de categorie New Media. De website is ontwikkeld als onderdeel van de marketingcampagne die het renovatie- en herpositioneringstraject van MegaStores heeft ondersteund. De jury heeft MegaStores een zilveren award toegekend vanwege het feit dat het een unieke website is die het gehele productaanbod overzichtelijk maakt. Een dergelijke website werd nog niet eerder ontwikkeld voor een Nederlands winkelcentrum.

MegaStores Den Haag is het grootste overdekte winkelcentrum van de Benelux met een compleet aanbod van winkels waaronder een uitgebreide keus aan woonwinkels. Naast woonwinkels biedt MegaStores supermarkten, drogisterijen, elektronicawinkels en overige speciaalzaken. MegaStores is erg actief op het gebied van marketingactiviteiten, er worden met regelmaat uiteenlopende evenementen voor bezoekers georganiseerd.

MegaStores Den Haag is in beheer van CBRE Shopping Centre Management.