Amsterdam,
24
augustus
2017
|
16:05
Europe/Amsterdam

Meltwater huurt aan Amsterdamse Singel

Meltwater heeft met AIK, de verhuurder van gebouw Singelstaete in Amsterdam, een langjarig huurcontract afgesloten voor circa 930 m² kantoorruimte. De aanbieder van media intelligence & social monitoring tools is nu nog gevestigd aan de Herengracht. Meltwater zal haar intrek nemen op de 3e verdieping van het statige gebouw op de hoek van de Singel en de Raadhuisstraat (Singel 250). De circa 8.200 m² in gebouw Singelstaete zijn hiermee weer volledig verhuurd.

Gebouw Singelstaete ligt in het hart van Amsterdam omringd door diverse horeca-gelegenheden, winkels en bezienswaardigheden. Het monumentale kantoorobject aan de grachtengordel is goed bereikbaar per openbaar vervoer. Het gebouw kent twee entrees, één aan de Singel en één aan de Raadhuisstraat. Onder het gebouw bevindt zich een parkeergarage met 40 parkeerplaatsen.

Meltwater werd bij deze transactie geadviseerd door Spring Real Estate. De belangen van verhuurder AIK werden behartigd door CBRE in collegiale samenwerking met van Dijk & Ten Cate.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.