12
september
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Michael Kors opent deuren op 13 september in Amsterdam

Op donderdag 13 september a.s. opent Michael Kors de deuren van zijn eerste Nederlandse winkel aan de P.C. Hooftstraat 111 in Amsterdam.

De designer kwam met verhuurder Syntrus Achmea Real Estate & Finance een langjarig huurcontract overeen voor 230 m² winkelruimte. CBRE trad daarbij op als adviseur van Michael Kors.

De opening vindt plaats tijdens de Vogue Fashion Night Out, een avond die in New York, Londen en Parijs al uitgegroeid is tot hét fashion event van het jaar. Na de lancering van VOGUE Nederland in maart dit jaar, wordt dit modespektakel nu voor het eerst in Amsterdam georganiseerd. De beste winkels in de P.C. Hooftstraat, Van Baerlestraat, Hobbemastraat én de Bijenkorf in Amsterdam houden voor iedereen één avond hun deuren extra lang geopend en de winkelbezoeker kan genieten van speciale activiteiten en instore feestjes.

Michael Kors startte in 1981 zijn eigen label en het bedrijf kende in 2004 een enorme groeispurt sinds de lancering van Michael Kors label. Die collectie lag vanaf het eerste seizoen al bij 350 verkooppunten. Door het succes van het retailkanaal dat meer dan honderd filialen omvat is Michael Kors voornemens om het aantal winkels volgend jaar te verdubbelen.