Amsterdam,
13
oktober
2015
|
11:16
Europe/Amsterdam

Millennium biedt ruimte aan acteursgroep Wunderbaum

Kantoorgebouw Millennium Tower heeft kosteloos ruimte beschikbaar gesteld aan de Stadsschouwburg van Amsterdam en Acteursgroep Wunderbaum voor haar auditieve voorstelling Helpdesk. Deze voorstelling is na de première in De Rotterdam, de verticale stad van Rem Koolhaas aan de Maas, van 28 september tot en met 3 oktober te zien geweest in de Amsterdamse Millennium Tower.

De eigenaar van het gebouw, Commerz Real, heeft al eerder presentaties gefaciliteerd en zal in de toekomst vaker de samenwerking aangaan met culturele en vernieuwende partijen. Op deze manier kan de kantoorruimte die momenteel niet is ingevuld optimaal benut worden. Daarnaast kunnen culturele instellingen die vaak beschikken over minimaal budget toch hun voorstellingen tonen.

Multi-tenant gebouw Millennium Tower telt 24 verdiepingen met een gezamenlijk vloeroppervlak van circa 39.000 m². Een groot deel hiervan is verhuurd aan hoofdhuurder Reed Elsevier. Het gebouw is met een hoogte van bijna 100 meter een ‘Landmark’ in Amsterdam. De entree is volledig vernieuwd en huurders kunnen gebruikmaken van een fitness ruimte en The Bakery Café. De omgeving van Millennium Tower kenmerkt zich door een variëteit aan restaurants en winkels.

Er is momenteel nog circa 14.800 m² kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Het verhuurteam van Millennium Tower bestaat uit JLL, DTZ Zadelhoff en CBRE.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.