Amsterdam,
06
april
2022
|
14:12
Europe/Amsterdam

Mitiska REIM koopt winkelcentrum Makado Beek

Mitiska REIM, investeerder in convenience vastgoed binnen Europa, heeft winkelcentrum Makado Beek van Syntrus Achmea gekocht. Makado Beek, gelegen aan de A2 in Beek, is het grootste winkelcentrum van Limburg.

Makado Beek heeft een totale oppervlakte van 35.060 m2 winkelruimte verdeeld over twee  supermarkten en 77 overige winkels, verhuurd aan landelijke ketens als Action, JYSK, C&A en BCC. Het winkelcentrum heeft 1.500 parkeerplaatsen en is met eigen busstation goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Makado Beek werd verworven namens het fonds First Retail International 2, in samenwerking met lokale co-investeringspartner en asset manager 3W Real Estate.

CBRE adviseerde Mitiska REIM in samenwerking met Stibbe en Quist Geuze Meijeren (QGM) in deze transactie. Syntrus Achmea werd bijgestaan door Houthoff en Colliers.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.