Den Bosch,
27
oktober
2021
|
09:37
Europe/Amsterdam

MMZ Properties sluit twee nieuwe huurovereenkomsten in kantoorgebouw Corners te Den Bosch

Recent is MMZ Properties er in geslaagd twee nieuwe huurders aan te trekken in kantoorgebouw Corners aan Meerendonkweg 11-39 te Den Bosch.

Marktlink heeft een tienjarige huurovereenkomst gesloten voor 758 m² en Grizzly New Marketing heeft een vijfjarige huurovereenkomst gesloten voor 421 m². De onderhavige ruimtes waren beiden nog in gebruik bij zittende huurders van Corners, echter deze hebben in goed overleg met verhuurder besloten om deze eerder af te stoten. Middels deze optimalisatieslag laat verhuurder het vastgoed weer aansluiten op de bedrijfsvoering van haar huurders. Beide transacties zijn tot stand gebracht door CBRE Eindhoven, in collegiale verhuur met HRS Bedrijfsmakelaars.

Corners is in 2012 opgeleverd en is hiermee het meest recente gebouw op kantorenpark Pettelaarpark. Het gebouw is een duurzaam gebouw met hoogwaardige klimaatinstallaties (waaronder een WKO installatie) en een EPC label A en beschikt over een ruime parkeernorm van 1:28. Het kantoorgebouw ligt op een prominente zichtlocatie aan de snelweg A2, waarmee signing van de huurders goed zichtbaar is.

In Q2 2022 komt er in Corners ca. 2.700 m² kantoorruimte beschikbaar voor verhuur, welke ter hand wordt genomen door CBRE Eindhoven en HRS Bedrijfsmakelaars.

Marktlink is al ruim 25-jaar dé M&A-specialist in het hogere segment van het MKB (mid-market). Als onafhankelijk advieskantoor begeleiden wij ondernemers bij het gehele proces, van de eerste oriëntatie tot het openen van de champagne bij de notaris. Met 120 professionals, verspreid over 8 kantoren in Nederland, België, Duitsland en Denemarken, realiseren wij meer dan 100 (inter)nationale transacties per jaar. Ook is Marktlink aangesloten bij de Geneva Capital Group (GCG) en voorzitter van de M&A Practice Group. Hiermee hebben wij een zeer actieve en prominente rol in een internationaal netwerk van 150 overnamespecialisten in 40 landen en toegang tot de beste kopers en verkopers waar dan ook ter wereld. Naast de aan- en verkoop van ondernemingen houden wij ons o.a. bezig met bedrijfswaarderingen en management-buy-in en buy-out trajecten.

Jan Dijkmans, partner bij Marktlink, vertelt: “deze locatie is voor ons de perfecte match waarmee we verdere invulling geven aan onze groeistrategie in Zuid-Oost-Nederland. Vanuit ’s-Hertogenbosch bedienen we onze ondernemers uit onder meer de Betuwe, Breda, Eindhoven, Nijmegen en Noord-Limburg. Vanaf 2022 hebben we de ruimte om weer minimaal te verdubbelen naar 40 medewerkers. Onze collega’s kunnen nu al niet wachten tot de verhuizing naar Corners. Dit was voor ons een unieke kans om ons meerjarig te huisvesten op een A-locatie, gelegen aan de snelweg.”