Amsterdam,
05
april
2022
|
09:05
Europe/Amsterdam

MN Dutch Real Estate verkoopt namens St. Pensioenfonds Metaal en Techniek winkelobject in Hilversum

MN Dutch Real Estate heeft namens St. Pensioenfonds Metaal en Techniek een winkelobject aan de Kerkstraat verkocht aan een particuliere belegger uit Hilversum. Het verkochte bestaat uit het iconische, monumentale object op de hoek van de Kerkstraat met twee winkelunits en één woning. Huurders zijn Douglas en Siebel.

CBRE heeft namens verhuurder de winkelruimte aan de Kerkstraat 42 aan Siebel Juweliers verhuurd op basis van een langjarige overeenkomst. Siebel sluit hiermee goed aan het winkelaanbod in Hilversum.

De verkoper werd commercieel bijgestaan door CBRE en juridisch geadviseerd door NautaDutilh. Koper werd bijgestaan door TW Real Estate.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.