07
december
2010
|
00:00
Europe/Amsterdam

MN Services huurt 18.700 m² in Den Haag

KanAm Spezialfondsgesellschaft en huurder MN Services hebben een huurovereenkomst getekend voor kantoorruimte in de Zilveren Toren in Den Haag.

Mn Services huurt 18.700 m² kantoorruimte en 162 parkeerplaatsen in het gebouw aan de Beatrixlaan, de ruimte wordt als hoofdkantoor in gebruik genomen. De Zilveren Toren is één van de landmark buildings midden in het Beatrixkwartier in Den Haag, naast de A12 en tegenover het complex De Prinsenhof. Met de aanhuur van MN Services is in de Zilveren Toren nog 8.800 m² te huur.

Het gebouw van 27.500 m² is eigendom van KanAm. De Zilveren Toren is lange tijd gehuurd geweest door onderdelen van ING, zoals Nationale Nederlanden en ING Investment Management. In verband met een reorganisatie zal ING uit het gebouw vertrekken. Mn Services is een assetmanager voor pensioenfondsen en institutionele beleggers.

KanAm is een Duitse belegger en beheert open-end vastgoedfondsen. Christian Brode, Head of Asset Management Leasing Global of KanAm Grund zegt: ‘Wij zijn bijzonder verheugd dat Mn Services naar de Zilveren Toren komt. Hun komst vergroot de dynamiek van de omgeving. Het profiel van Mn Services geeft het Beatrixkwartier het professionele karakter waar elke belegger naar streeft.’

CB Richard Ellis bemiddelde in deze transactie namens ING. DTZ Zadelhoff trad op als adviseur van Mn Services.