Amsterdam,
20
december
2018
|
13:04
Europe/Amsterdam

Monarch & CK Capital kopen Teleport Towers in Amsterdam

CK Capital Partners (CK) en Monarch Alternative Capital LP (Monarch) hebben onlangs het kantoorgebouw Teleport Towers in Amsterdam aangekocht. De verkopende partij was een fonds beheerd door Credit Suisse Asset Management. Het gebouw aan de Kingsfordweg 151-241 beschikt over een totale verhuurbare vloeroppervlakte van 12.318 vierkante meter en 127 parkeerplaatsen.

Teleport Towers is in 1999 gebouwd en is een iconisch en modern kantoorgebouw, ontworpen door Alberts & Van Huut International Architects. Het pand is gelegen in Amsterdam Sloterdijk, een van de belangrijkste kantoorlocaties van Amsterdam. Sloterdijk verandert steeds meer van een van oudsher monofunctioneel bedrijventerrein naar een multifunctionele wijk met verschillende diensten en faciliteiten. Het gebouw is verhuurd aan een aantal verschillende bedrijven, met Regus als grootste huurder.

CK Capital Partners en Monarch werden geadviseerd door CBRE (commercieel), Loyens & Loeff (juridisch) en SGS Search (technisch). Credit Suisse Asset Management werd geadviseerd door Clifford Chance.

 

Voor meer informatie, neem contact op met Pieter Schuddebeurs, Senior Consultant Capital Markets at CBRE (pieter.schuddebeurs@cbre.com).

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.