Amsterdam,
23
december
2016
|
11:00
Europe/Amsterdam

MSC verlengt huur 4.680 m2 in kantoorgebouw de Eendracht Rotterdam

Mediterranean Shipping Company (MSC) en Valad Europe hebben onlangs hun meerjarige huurovereenkomst voor kantoorruimte in gebouw De Eendracht aan de Westblaak 182-232 in Rotterdam verlengd. Het gehuurde omvat circa 4.680 m2 kantoorruimte en 22 parkeerplaatsen.

Gebouw De Eendracht ligt op de culturele as dichtbij Museum Boymans van Beuningen, de Kunsthal, De Doelen en op loopafstand van het Erasmus MC en de populaire Witte de Withstraat.

MSC, een van oorsprong Zwitsers bedrijf dat is opgericht in 1970, is uitgegroeid tot een internationale rederij gespecialiseerd in containertransport. MSC beschikt over zo’n 480 containerschepen die varen tussen havens in meer dan 150 landen.

Valad Europe heeft voor € 3,7 miljard aan vastgoedobjecten en investeringsvermogen onder management, verdeeld over 26 fondsen en mandaten in Europa. Het Benelux-team van Valad Europe bestaat uit 24 medewerkers, die een fonds van ongeveer € 1 miljard managen. Dat geld is geïnvesteerd in ongeveer 110 objecten, met in totaal 730 huurders.

CBRE adviseerde MSC bij de totstandkoming van deze transactie.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.