Amsterdam,
28
december
2015
|
15:30
Europe/Amsterdam

MVRDV huurt 2.475 m² aan het Achterklooster in Rotterdam

MVRDV en Goudsesingelgebouw B.V. hebben een nieuwe huurovereenkomst gesloten voor kantoorruimte in het Achterklooster, onderdeel van het recent heropende Industriegebouw, aan de Goudsesingel. Het Industriegebouw, icoon van de wederopbouw en rijksmonument, is een ontwerp van architect Hugh Maaskant. Hier zijn vele jonge en traditionele bedrijven gehuisvest. Het gehuurde omvat circa 2.475 m2 kantoorruimte verdeeld over de begane grond en de entresol verdieping.

MVRDV, de architect van onder andere de Markthal in Rotterdam en de WOZOCO's in Amsterdam-Osdorp, is wereldwijd bekend om haar experimentele architectuur.

De verhuizing van MVRDV is essentieel omdat de huidige groei niet langer op te vangen is in het huidige kantoor aan de Dunantstraat 10.

CBRE adviseerde MVRDV tijdens het huisvestingstraject. Goudsesingelgebouw B.V. werd geadviseerd door Colliers International Rotterdam B.V.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.