Amsterdam,
03
september
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

NACO huurt 2.570 m² in de Haagsche Zwaan

Netherlands Airport Consultants (NACO), een dochterbedrijf van Royal HaskoningDHV, zal zich eind 2014 vestigen in de Haagsche Zwaan aan de Schenkkade in Den Haag.

NACO is met Union Investment Real Estate GmbH een langjarig huurcontract overeengekomen voor circa 2.570 m² kantoorruimte. In het kantoorgebouw zijn onder meer Deloitte, Aptitude Health en Q8 gevestigd.NACO is op dit moment gevestigd aan de Anna van Saksenlaan in Den Haag.

Doorslaggevend in de keuze voor de Haagsche Zwaan zijn de uitstraling van het kantoorgebouw in combinatie met de ruime vloervelden en de aanwezige en toekomstige voorzieningen (o.a. vergadercentrum, gezamenlijke receptie en fitness) en de flexibiliteit die door de verhuurder geboden werd. Wij houden graag vast aan onze Haagse ‘roots'.
Vic Prins, directeur NACO


NACO telt circa 150 medewerkers en heeft, sinds de oprichting in 1949, geadviseerd bij de planning, ontwerp en bouw van ruim 550 luchthavens in meer dan 100 landen. Moederbedrijf Royal HaskoningDHV is een onafhankelijk internationaal adviserend ingenieurs- en projectmanagementbureau met meer dan 130 jaar ervaring. Steenworp vestigingsadviseurs Haaglanden heeft NACO in de oriënterende fase diverse mogelijkheden laten zien in de Haagse kantorenmarkt.

CBRE trad collegiaal met DTZ Zadelhoff op namens Union Investment Real Estate GmbH, de eigenaar van de Haagsche Zwaan.