05
juni
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Nederlands hoofdkantoor Hugo Boss in Houthavens

Hugo Boss heeft een nieuw langjarig huurcontract afgesloten met twee particuliere partijen voor in totaal circa 2.550 m² aan de Danzigerkade 9 en 11 in de Houthavens te Amsterdam.

De ruimte is verdeeld over ongeveer 1.200 m² showroom-, 850 m² kantoor- en 500 m² magazijnruimte. Hugo Boss vestigt zijn Nederlandse hoofdkantoor in dit nieuwe onderkomen.

De gebouwen aan de Danzigerkade kenmerken zich door de open en moderne architectuur en het vrije uitzicht over het IJ. Het ontwerp van beide objecten is van Dedato Architecten. Het centrum van Amsterdam is met de fiets in vijf minuten te bereiken en met de auto is het eveneens ongeveer vijf minuten rijden tot ringweg A10. De Amsterdamse Houthavens kenmerken zich door de aanwezigheid van veel creatieve bedrijven en hoofdkantoren van kledingmerken. Het gebied is momenteel volop in ontwikkeling en op termijn zal begonnen worden met de realisatie van een nieuwe aangrenzende woonwijk.

P van den Bosch Bedrijfsmakelaars trad tijdens de onderhandelingen op namens de verhurende partijen. Huurder Hugo Boss werd geadviseerd door CBRE.