Amsterdam,
02
juni
2016
|
14:56
Europe/Amsterdam

Niels Koenen naar CBRE Valuation Advisory

Niels Koenen heeft de overstap gemaakt naar CBRE. Hij is recent gestart als Consultant binnen het Valuation Advisory team. In deze rol richt hij zich samen met een team van specialisten op de uitbreiding van vastgoedwaarderingen en -advies aan eigenaren van retail vastgoed.

Tijdens zijn studie Real Estate Management - die hij in 2013 aan de University of the West of England heeft afgerond - mocht Niels de prijs van JLL voor beste property investment opdracht in ontvangst nemen. De laatste drie jaar was hij werkzaam bij DTZ Zadelhoff. Hier lag zijn focus als vastgoedadviseur binnen Valuation Advisory Services op de waardering van exploitatievastgoed, portefeuilletaxaties en –analyses.

CBRE Valuation Advisory voert taxatieopdrachten uit voor uiteenlopende nationale en internationale organisaties, waaronder banken, (beursgenoteerde) fondsen, institutionele beleggers en multinationals.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.