19
november
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Nieuwe benoemingen Bestuur CBRE Nederland

Per 1 november zijn Rudolf de Boer en Robert Lodder toegetreden tot het Bestuur van CBRE Nederland.

Binnen het Bestuur worden zij medeverantwoordelijk voor de strategische aansturing van de organisatie. Zij blijven daarnaast deel uitmaken van het Nederlandse directieteam, dat zich bezighoudt met de operationele aansturing.

Rudolf de Boer (41) is sinds 1994 verbonden aan CBRE. In zijn huidige rol als Executive Director Agency draagt hij verantwoording voor de Agency en Tenant Representation teams van CBRE Nederland. Sinds de start van zijn loopbaan heeft hij een belangrijke invloed gehad op de ontwikkeling en kwaliteit van de Agency- en Tenant Representation services en daarmee een onderscheidende voorsprong in de sector weten te creëren.

Robert Lodder (40) begon zijn carrière bij CBRE in 1999. Robert stuurt het Asset Services team aan waar onder meer de Property Management activiteiten onder vallen. Hij vervult als Executive Director de leidende rol in acquisitietrajecten voor het beheer van nieuwe vastgoedportefeuilles. Binnen Europa houdt Robert zich bezig met de ontwikkeling van de discipline Asset Services van CBRE.

Lodder en De Boer blijven naast hun nieuwe rol in het Bestuur hun respectievelijke business lines aansturen.