17
februari
2009
|
00:00
Europe/Amsterdam

Nieuwe benoemingen binnen CB Richard Ellis Research

Machiel Wolters is per 1 januari benoemd tot Head of Research van CB Richard Ellis Nederland. Machiel werkt nu drie jaar bij de internationale vastgoedadviseur en vervulde tot op heden de rol van Senior Researcher. Daarnaast is Annette Postma bevorderd tot Senior Researcher. Annette is sinds medio 2007 als onderzoeker in dienst bij CB Richard Ellis.

Machiel heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en heeft daarna ruime internationale werkervaring opgedaan op het gebied van marktonderzoek. Ook is hij als Market Maker actief geweest op de optiebeurzen van Amsterdam en Frankfurt.
Annette heeft Vastgoed en Makelaardij aan de Hanzehogeschool in Groningen gestudeerd en werkte vervolgens bij de Rijksgebouwendienst en als Researcher bij Troostwijk Taxaties. Onlangs heeft zij haar MSRE opleiding afgerond.

De afdeling voert in opdracht marktanalyses, investeringsstrategieën en haalbaarheidsstudies uit en publiceert per kwartaal rapporten over de commerciële vastgoedmarkt. Deze marktinformatie wordt tevens door diverse afdelingen binnen CB Richard Ellis gebruikt ter ondersteuning van opdrachten.