27
september
2010
|
00:00
Europe/Amsterdam

Nieuwe benoemingen binnen CB Richard Ellis

Binnen CB Richard Ellis is Willem Hendrik van de Wetering benoemd tot Executive Director Capital Markets. Van de Wetering geeft leiding aan het Capital Markets team dat zich richt op de advisering en begeleiding van beleggers bij de aan- en verkoop van commercieel vastgoed. Sinds 2001 heeft hij een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van deze service line tot een toonaangevende consultancy tak in Nederland.

Roderick Smorenburg en Walter de Geus zijn onlangs benoemd tot Director Valuation Advisory.
De focus van Roderick Smorenburg, sinds 2006 werkzaam bij CB Richard Ellis, ligt op de advisering van diverse nationale en internationale banken, vastgoedbedrijven, corporaties en overheidsinstellingen met betrekking tot het waarderen van zowel commercieel als residentieel vastgoed. Hij is daarnaast verantwoordelijk voor het regulier waarderen van enige grote institutionele vastgoedfondsen.

Walter de Geus is sinds zijn start bij CB Richard Ellis in 1998 een belangrijke factor geweest bij het opbouwen en uitbreiden van de taxatiewerkzaamheden van de organisatie. Hij adviseert Europees georiënteerde vastgoedpartijen en is mede verantwoordelijk geweest voor een aantal grootschalige ontwikkelings- en haalbaarheidsstudies in Nederland.
Daan Kuijper en Roy Bosboom zijn aangesteld als Associate Director van de service line Agency in Amsterdam. Hun benoeming betekent een verdere versterking van de focus op de aan- en verhuurmarkt in de hoofdstad. Daan Kuijper gaf eerder leiding aan het team dat transacties in Amsterdam Zuidoost, Almere en Diemen begeleidde.
Roy Bosboom heeft tot recent leiding gegeven aan het Agency team in Den Haag. Hij heeft hiermee een belangrijke bijdrage geleverd aan de profilering van deze vestiging van CB Richard Ellis.