Amsterdam,
15
december
2015
|
13:18
Europe/Amsterdam

Nieuwe hoofdkantoor Innova Energie in iBuilding Den Haag

Innova Energie B.V. en European Balanced Property Fund FCP., een beleggingsfonds van Aberdeen Asset Management PLC, zijn een langjarig huurcontract overeengekomen voor circa 1.800 m² kantoorruimte in The iBuilding. Het gebouw ligt op bedrijventerrein Forepark aan de Oude Middenweg 75 in Den Haag. Innova Energie vestigt hier vanaf 1 april 2016 haar nieuwe hoofdkantoor.

The iBuilding ligt zeer centraal ten opzichte van de grote steden in de Randstad, luchthaven en belangrijke verkeersknooppunten. De omvang en diepte van de kolomvrije vloeren in het gebouw lenen zich goed voor innovatieve werkplekconcepten. Momenteel is er nog circa 2.200 m² voor de verhuur beschikbaar.

Innova Energie helpt haar klanten energie te besparen en de kosten te verlagen door samen aan een duurzame wereld te werken. De organisatie streeft naar betaalbare, groene energie voor iedereen.

CBRE behartigde de belangen van de verhuurder tijdens deze transactie, in collegiale samenwerking met JLL.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.